MEERU ISLAND RESORT & SPA

MEERU ISLAND RESORT & SPA

Lokacija

Ostrvo Meerufenfushi pripada North Male Atolu, nalazi se severoistočno od glavnog grada Maldiva, Malea.  Resort je jedini smeštajni kapacitet na Meerufenfushi ostrvu. Dugačko je 1200 m i široko 350 m, i zauzima oko 32 hektara površine. Od Velana međunarodnog aerodorma na Maleu, udaljen je oko 55 minuta vožnje gliserom.

Plaža

Resort ima svoju 1.5 km dugačku peščanu plažu okruženu prelepom lagunom.

Smeštaj

U resortu se nalazi 284 soba. Od toga su: 77 Jacuzzi Water vila, 27 Water Front vila, 73 Jacuzzi Beach vila, 77 Beach vila, 20 Garden soba i 10 Two bedroom vila.
Garden rooms (50 m²) su bungalovi u nizu, nalaze se u unatrašnjosti ostrva i imaju terasu sa pogledom na vrt. Sadrže klima uređaj, ventilator na plafonu, popločan pod, kupatilo sa tušem/WC, fen, bade mantil,TV, telefon, sef, mini bar, besplatni Wi Fi. 
Beach vila (56 m²) su zasebne drvene vile okrenute ka laguni, sa terasom. Sadržaji su isti kao i u garden sobi, sa poluotvorenim kupatilom.
Two bedroom vile (86 m²) okrenute ka plaži, nalase se blizu hotelskih sadržaja. Sastoje se iz dve sobe (u jednoj francuski ležaj, u drugoj dva odvojena kreveta), jedno poluotvoreno kupatilo i drugo zatvoreno kupatilo.
Jacuzzi Beach vile (80 m²) se nalaze u delu plaže samo za odrasle. Imaju privatni jacuzzi, poluotvoreno kupatilo, terasu koja ima izlaz ka moru i privatne ležaljke.
Water Front vile (60 m²) se nalaze na plaži, u delu samo za odrasle i poseduju jacuzzi. Komforno su uređene, sa privatnom terasom i ležaljkama za plažu, u prvom su redu do mora.
Jacuzzi Water vile (86 m²) su vile sa jacuzzijem koje se nalaze direktno iznad mora na stubovima. Imaju veće polutvoreno kupatilo, sa drvenom platformom i direktnim izlazom na more.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) u 2 glavna restorana Farivalhu i Maalan. Raspolaže i sa 2 a la carte restorana Asian Wok i Hot Rock (jela sa roštilja). U Meru cafeu se služi sladoled, poslastice i peciva. Gostima je na raspolaganju još 6 barova u kompleksu.

Ostali sadržaji

U kompleksu se nalazi bazen sa odvojenim delom za decu kao i bazen koji je samo za starije od 18 godina. Od ostalih sadržaja tu su butik, juvelirnica, biblioteka, besplatan Wi-fi.

Usluga

Od dodatnih usluga kompleks nudi: room service, usluge pranja veša, teretana.

Sport i zabava

Od dodatnih aktivnosti tu su: Fitnes, odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar.  Dodatno se plaća: teniski tereni (osvetljeni), badminton, iznajmljivanje bicikla, windsurfing, jedrenje, kajak, pecanje na pučini, ronjenje.

Spa & wellness

Sadrži dva Duniye spa i welnes centra. Dodatno se plaća: masaže i tretmani lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MEERU ISLAND RESORT & SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "543,545" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0365 RSD