GRAND YAVUZ HOTEL

GRAND YAVUZ HOTEL

Lokacija

Hotel je udaljen od centra 1 km. Od aerodroma Sabiha Gokcen je udaljen 31.4km, a od novog aerodroma u Istanbulu 34km. Na udaljenosti od 1.4km se nalazi železnička stanica, dok je metro stanica udaljena 1km. Na udaljenosti od 1km od hotela se nalazi Hipodrom, Veliki bazar, Plava džamija, Aja Sofija.

Opšti podaci

Hotel Grand Yavuz se nalazi u samom srcu Istanbula, samo 1 km udaljen od centra grada. Idealna je destinacija za turiste koji žele da istraže bogatu istoriju, kulturu i noćni život Istanbula. Hotel je strateški lociran u blizini glavnih gradskih znamenitosti, kao što su Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi palata, omogućavajući posetiocima lak pristup ovim lokacijama. Hotel je dizajniran da pruži maksimalnu udobnost, sa 111 smeštajnih jedinica.

Smeštaj

Sve sobe su klimatizovane, poseduju WI-FI internet, mini bar, kupatilo sa kadom, toaletni pribor, fen, TV, telefon, ketler, zajedničku terasu na krovu zgrade.
Prilagodjen je pristup i kretanje osoba u invalidskim kolicima.

Standardne sobe su površine 18m². 

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu BB – noćenje sa doručkom.

Plaća se : a la carte restoran za ručak i večeru u restoranu.

Usluga

Sala za konferencije, servis za pranje i sušenje veša, parking, rent-a-car, mogućnost organizovanja prevoza od aerodroma i do grada.

Spa & wellness

Jacuzzi, Tursko kupatilo, masaže, sauna. 

GRAND YAVUZ HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "295,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0365 RSD